Арахісова паста MantEca з чорним шоколадом – це гіркий чорний шоколад та класична арахісова паста.Гіркий чорний шоколад разом з класичною арахісовою пастою створює неповторний насичений смак.Арахісова паста MANTECA – це натуральний енергетичний та поживний продукт, багатий на вітаміни та мінерали. Арахісова паста Manteca є джерелом вітамінів: В1, В2, А, Е, РР, D а також фолієвою кислотою, яка сприяє зростанню та оновленню клітин. Масло MANTECA насичене мікроелементами: залізо, магній, калій, кальцій, цинк, фосфор, йод та клітковиною. Корисний вплив нашого продукту важко переоцінити : зміцнює імунну систему, сприяє покращенню функціонування серця, печінки, нервової тканини, знижує ризик серцево-судинних захворювань, а також, як і всі горіхи, стимулює розумову діяльність!Арахісова паста Manteca рекомендується як дітям так і старшим людям, як спортсменам так і для дієт!
Описание
Похожие товары
Арахисовая паста
Арахисовая паста без глютена Monterico Crunchy Peanut Butter 500 г
Арахисовая паста Monterico Crynchy Peanut Butter 500 г-это калорийный, питательный продукт с кусочками арахиса, который содержит в себе максимальное количество жиров и белка. Эта паста идеально подходит для сытного и полезного завтрака не только для детей, но и для взрослых, ведь ее можно просто намазать на жареный хлеб или тост и сверху обязательно положить ягоду [...]
Арахисовая паста
Арахісова паста MantEca Кранч підсолена – це класична арахісова паста із додаванням морської солі для смаку та шматочків арахісу для хрумкоту.Арахісова паста MANTECA Кранч підсолена – це класична арахісова паста із додаванням морської солі для смаку та шматочків арахісу для хрумкоту.Арахісова паста MANTECA – це натуральний енергетичний та поживний продукт, багатий на вітаміни та мінерали. [...]
Арахисовая паста
В хрустящем арахисовом масле Gina есть очень много полезных и питательных свойств. Попробуйте данное масло намазав на блины, хлебцы или тосты на завтрак и получите большой заряд энергии на целый день.
Арахисовая паста
Арахісова паста з кленовим сиропом Funny Nuts- це класичний американський смак, який став легендою. Кленовий сироп являється натуральним замінником рафінованого цукру. Популярність цього продукту настільки висока, що кленовий лист став символом Канади. В цій пасті криється велика користь: арахіс містить велику кількість рослинного білка і вітамін Е, а декстроза кленового сиропу має низький глікемічний індекс. [...]
Арахисовая паста
Масло арахисовое Sisinni Премиальное.Rito’s Food S.A. является семейным бизнесом, основанным в 1983 году Джакомо и Мэри Сизинни, дипломированными инженерами Неаполитанского университета в Италии. Их страсть и преданность продуктам высочайшего качества и глубокие знания Giacomo в области производства продуктов питания способствовали быстрому росту компании.Rito’s Food специализируется на шоколаде и сырье для производства кондитерских изделий. Он адресован [...]
Арахисовая паста
Арахісова паста з кленовим сиропом Funny Nuts- це класичний американський смак, який став легендою. Кленовий сироп являється натуральним замінником рафінованого цукру. Популярність цього продукту настільки висока, що кленовий лист став символом Канади. В цій пасті криється велика користь: арахіс містить велику кількість рослинного білка і вітамін Е, а декстроза кленового сиропу має низький глікемічний індекс. [...]
Арахисовая паста
Арахисовое масло — это спред, основным ингредиентом которого является молотый арахис и морская моль. Органическое арахисовое масло Monki отлично подходит вместе с хлебом. Также легко приготовить вкусный и полезный перекус соединив арахисовую пасту с хлебцами или органическими рисовыми или кукурузными вафлями.Состав: арахис обжаренный, соль морская.
Арахисовая паста
Арахісова паста ТОМ — ідеальний вибір для прибічників здорового та активного ритму життя. Найкраще смакує з фруктами, кашами та різними видами хліба.Арахісова паста з фініками та кокосовою олією — найулюбленіші інгредієнти в одній баночці! Однозначно любов з першої ложки.Поживна (харчова) цінність 100г продукту: білки – 23,2 г, жири – 46,6 г, вуглеводи – 25,8 г. [...]